Ahogy érkezel hozzám, az ajtóban leveted a ruháidat. Mindent, hisz úgy se lesz rá szükséged, amíg nálam vagy. Alázatosan letérdelsz és leveszed a cipőm, hálás csókkal üdvözölsz. Megkapod a nyakörvedet, alaposan megszorítom, mert úgysincs szükséged az agyadra. Én tudom, hogy mit akarsz, neked nem lehet önálló gondolatod. Közbevezetlek a lakás azon részeim, amelyet ismerned kell szeánszod alatt.
Kutyához illően tálat is kapsz, melybe kaját kapsz, tegnapi maradék.  Ha nagyon szépen könyörögsz egy kis pisit is ihatsz rá. Mondanom sem kell, hogy csak az engedélyemmel használhatod a wc-t, azonban ha használtad után csillogóra kell pucolnod.
Kezdődjék hát a programunk. Leültetlek egy székre, a kezed hátul összebilincselem. Mivel már a puszta gondolatomtól is égnek mered a farkad, eddigre, mint a szög úgy áll majd. De egy kislánynak nem állhat a farka. Addig verlek, amíg merev vagy, ha ez sem elég előveszem a korbácsom. Nos miután úgy gondolom, hogy eleget kaptál következhet valódi éned felderítése. Hogy a farkad merevedése biztosan ne okozza az összhang diszharmóniáját lecsöpögtetem viasszal. A felizgult szukáknak duzzadt a mellbimbójuk. Ezt nálad is könnyen elérem, mert csipeszeket teszek a mellbimbódra, amit majd, ha később leveszek, biztosítják a szép színt. Nagyon hálás lehet, hogy egy valódi nő törődik egy ilyen kis korccsal, mint te. A hála mellett a legkevesebb, hogy minden parancsom teljesíted, és a legjobbat próbálod kihozni magadból.
Megtanítom neked, hogy egy jó kurva, hogyan várja a vendéget. Feküdj hanyatt! A lábaid tedd szét, majd hajlítsd be a térded! Most ezt fóliával rögzítem, hogy a silány agyaddal ne feledd el.
A fejedre is kapsz fóliát, csak a szád lesz fedetlen, ez az egyetlen lyuk, ami élvezetet okozhat, nem szükséges, hogy láss vagy az orrodon levegőt végy, mert csak akkor kapsz majd levegőt, amikor nincs fasz a szádba.
Lekapcsolom a lámpát, hogy hangulatos félhomály legyen. Tudod, mint egy kis szuka szűztelenítéskor, aki nem számít arra, hogy jól meg fogják dugni.
Előveszem a dildómat és bemutatom neked, párszor ráütök vele a fejedre, hogy érezd sorsod nyomasztó súlyát. Kivételesen választhatsz kezemmel nyúljak beléd és egy prosztatamasszázzsal előzzem meg, hogy szétszakadj, vagy síkosítóval?
Mit mondtál síkosítóval? Hm, majd átgondolom. Közben felnyomom a seggedbe a dildót  és rád ülök. Végig kell gondolnom, hol is hagytam... hm, neked kéne hozni, ha nem akarod, hogy annyira fájjon... nem is az én dolgom. Meg kell büntesselek: ostorommal szép csíkokat varázsolok a testedre. Majd kimegyek és behozom a síkosítót. Szerencséd van, hogy megtaláltam. Csak egy keveset használok belőle, nem pocsékolom rád. Megduglak a dildómmal, amíg érdekesnek tartom a szenvedésed. Nem állok meg, az a fő hogy jól szórakozzak.
Mikorra abbahagyom biztos megszomjazol, így hát leveszem a fóliát és belepisilek a táladba. A szomja ember mindig hálás a folyadékért, mivel köszönöd meg nekem?
Ha hozzám jössz ehhez hasonló programokra számíts, persze ha van saját ötleted, lehet hogy megszánlak és végrehajtom rajtad.